Pagero Compliance2019-06-13T13:28:36+00:00

Pagero Compliance
Overhold lokale regler globalt

50+
Markeder med lokal compliance

3 000 000
Brugere i vores globale netværk

500 mia. EUR
Værdien af transaktionerne i vores netværk

De områder, vi fokuserer på

For at hjælpe vores kunder med at opfylde alle lokale krav dækker vores Compliance-tjeneste en række områder:

Sådan sikrer vi overholdelse

Vores Compliance-tjeneste gør det nemt for vores kunder at overholde lokale regler på både kort og langt sigt – uanset hvor de opererer.

Nogle af vores Compliance-partnere

Omfang

Vores mål er, at vores kunder skal nå ud til alle deres forretningspartnere, uanset hvilken infrastruktur eller hvilke netværk de bruger – både i den offentlige og den private sektor.

Datasikkerhed

Krav til og forskrifter for datasikkerhed kan være svære at fortolke og overholde, især fordi de ændrer sig over tid. Derfor er det meget vigtigt for os at arbejde på at skabe forståelse for og korrekt implementering af krav til datasikkerhed.

Ønsker du at få mere at vide?

Kontakt os for yderligere oplysninger om,
hvordan lokale regler opfyldes på de markeder, hvor du driver virksomhed.

KONTAKT OS

Brancheorganisationer

Pagero er aktivt engageret i forskellige brancheorganisationer i Europa, Asien og Nordamerika. Gennem disse fora rådgiver vi myndigheder, deler viden, bidrager til global udvikling og fremmer bedste praksis i forskellige brancher.

Relateret indhold

Læs mere
Dette website benytter sig af cookies og tredjeparts-tjenester til at analysere trafik i overenstemmelse med vores privatlivspolitik. Du kan når som helst ændre dine indstillinger for cookies ved at følge instruktionerne i vores privatlivspolitik. OK