Opnå digitale flow
Fra dag ét

100 % digitalt flow med Pagero

Uanset om du er køber eller leverandør, kan du opnå 100 % digitalt flow på tværs af både din ind- og udgående forbindelse fra dag ét med Pagero. Vi tilbyder flere tilslutningsmuligheder for dine forretningspartnere. Det betyder, at du kan håndtere hele flowet elektronisk via en enkelt kanal, uanset hvordan dine forretningspartnere opererer.

For virksomheder med digital funktionalitet

For forretningspartnere med digital funktionalitet tilbyder Pagero tilslutning via forskellige kommunikationsprotokoller som SFTP, AS2 og AS4 i en lang række strukturerede formater, såsom XML og EDIFACT. Leverandører kan sende og modtage elektroniske ordre- og fakturadokumenter fra deres eksisterende systemer til Pagero Online i hvilket som helst format, de foretrækker. Vores platform konverterer og validerer automatisk deres dokumenter, før de videresendes til dit eksisterende ERP eller system. Det betyder, at du kan modtage alle dine dokumenter elektronisk i lige det format, du har brug for.

Start den digitale forvandling af din virksomhed i dag

KONTAKT OS

For ikke-digitale virksomheder

Hvis dine forretningspartnere ikke er digitale, hjælper Pagero dig med at opnå digital kommunikation via en række forskellige muligheder:

  • Pagero Free, vores gratis, brugervenlige webportal, der gør det muligt for dine forretningspartnere at administrere et begrænset antal e-dokumenter pr. måned
  • Vores almindelige webportal uden begrænsninger for antallet af håndterede e-dokumenter
  • Mulighed for optisk tegngenkendelse (OCR) med vores Pagero-tjeneste til dataopsamling
  • PDF via e-mail
  • Print- og distributionstjenester

Onboarding af leverandører og kunder

Vores flersprogede onboarding-team har mange års erfaring med at hjælpe med at tilslutte globale virksomheder og deres partnere. Vores team opererer på tværs af flere tidszoner og kan få alle dine forretningspartnere om bord med den tilslutningsmetode, der passer dem bedst. Det sikrer, at du får dine digitale aktiviteter til at køre så hurtigt som muligt og uden problemer.

Bedre indsigt, så der kan opnås
bedre funktionalitet

Med 100 % kontaktfri funktionalitet kan du for alvor nyde godt af rapporterings- og analyseværktøjerne. Nøjagtige data og automatiseret berigelse og validering giver bedre forretningsmæssig indsigt og dermed bedre præstation samt nemmere beslutningstagning.

LÆS MERE