Pagero Oy fejrer 5-års jubilæum

///Pagero Oy fejrer 5-års jubilæum

Pagero Oy fejrer 5-års jubilæum

Toni

Toni Pihamaa, VD, Pagero Oy

I 2010 blev Pageros finske kontor grundlagt, som en del af virksomhedens stræben efter at blive en nordisk aktør. Man havde allerede et kontor i Norge, og det var naturligt også at åbne et kontor i Finland.

Pagero Oy har i løbet af 5 år etableret sig som en vigtig finsk leverandør af e-handelstjenester, og både antallet af kunder og de mængder som de håndtere, stiger hurtigt.

”Markedet har anerkendt vores styrker: tjenester med høj kvalitet og rigtig god kundeservice, samt enkeltheden i, at der kun behøves en eneste forbindelse til Pagero Online, for at kunne nå alle sine forretningspartnere. Kunderne behøver ikke at have en række forskellige tjenesteleverandører, for at få det som vi kan tilbyde”, siger Toni Pihamaa, VD, Pagero Oy.

”Vores mål er, at fortsætte med at udvikles, så vi i fremtiden kan tilbyde vores kunder endnu bedre tjenester og service”, fortsætter Jusa Koski, KAM, Pagero Oy.

”I løbet af de seneste fem år, har Pagero som helhed, ikke bare etableret sig som en nordisk, men også europæisk, ja til og med global aktør”, siger Toni Pihamaa. ”At udviklingen fortsætter som planlagt ser vi ikke ingen problem i, og at vi indenfor den nærmeste fremtid, er den største operatør i Norden, og en vel fungerende partner for vores kunder på et globalt niveau.”

2017-10-12T10:31:39+00:00 10 september 2015|Interviews|