Pagero og IFS – globale samarbejdspartnere

En fuldt digitaliseret forretningsproces med kontrol fra start til slut

Som følge af et langt og tæt samarbejde har Pagero og IFS indgået en global partnerskabsaftale. Takket være denne aftale er alle IFS’ kunder i stand til hurtigt og nemt at komme i gang med at bruge Pageros tjenester og cloud-baseret e-business netværk til at digitalisere og opnå kontrol fra start til slut med deres processer køb-til-betaling og ordre-til-kontanter.

Kunder fortsætter med at arbejde i IFS Applications™ som sædvanligt og kan kommunikere elektronisk med alle forretningspartnere, uanset deres størrelse, system eller den branche, de opererer i.

Tjenester, der komplementerer hinanden

Pageros tjenester supplerer dine IFS Applications™ og hjælper dig med at strømline dine forretningsprocesser ved hjælp af automatiserede arbejdsgange og øget kontrol, sikkerhed og sporbarhed.

IFS Applications™ tilbyder slutbrugere fremragende brugervenlighed og processupport til både ordre- og fakturaprocesser, mens Pagero sikrer, at ordrer og fakturaer konverteres fra IFS’ format til det relevante modtagerformat eller omvendt, afhængigt af lande- eller branchestandarder

Vi tilbyder support til følgende processer:

Kundereferencer

Pagero Global Icon

Adgang til et globalt e-business-netværk

Pageros mål er at tilbyde vores kunder et globalt e-businessnetværk, der gør det muligt for dem at nå alle deres partnere inden for den private og offentlige sektor, tjenesteudbyderens netværk og andre netværk.

Af denne grund har vi interoperabilitetsaftaler med et stort antal andre operatører over hele kloden. Vi er også et godkendt adgangspunkt i alle de lande, hvor PEPPOL er introduceret, og vi arbejder aktivt for at oprette forbindelse til den offentlige sektor i alle europæiske lande, hvor e-fakturering og e-bestilling er lovpligtige.

Kommende events

Enkel implementeringsproces

Pagero og IFS tager del i en tæt og løbende dialog, som forenkler implementeringsprocessen for vores kunder.

Vores forsknings- og udviklingsafdelinger arbejder sammen og mødes regelmæssigt for at hjælpe med at optimere servicefunktionerne. Vi forbereder projekter sammen, hvilket sparer tid og er til fordel for vores kunder. Pagero har også skabt en implementeringspakke, som består af en implementeringsvejledning, rollebaserede præsentationsmaterialer til implementering og forudsætninger for at bruge Pagero-løsningen med IFS Applications™.

Fordele ved at oprette forbindelse til Pagero Online

  • Hurtig og enkel implementering takket være en forudindstillet integrationsmodel
  • Support til håndtering af priskataloger, ordrer, ordrebekræftelser, forsendelsesvejledninger og fakturaer
  • Adgang til mere end 1.500.000 virksomheder over hele verden via Pageros og vores partneres netværk
  • Mulighed for at sende forretningsmeddelelser B2B, B2G og B2C
  • Automatisk konvertering til og fra alle formater i Pageros formatbibliotek
  • 90-dages transaktionshistorie
  • Gratis opdateringer og gratis support
  • Sikker kommunikation via et krypteret netværk

Download mappe

En global løsning for køb-til-betaling, ordre-til-kontanter og AP og AR automation

Vil du vide mere?

Venligst kontakt os for flere oplysninger!