Løsninger til ejendoms- og byggebranchen
Gør faktureringen nemmere, og opfyld skattekravene

Alt hvad du behøver til byggestyring og ejendomsforvaltning

Gør håndteringen af flere faktureringssystemer nemmere, og opfyld momskravene via en enkelt forbindelse til vores globale, åbne og cloudbaserede netværk. Opnå helt digitale dokumentflows, og øg effektiviteten. Automatiser dine flows, og få adgang til korrekte data i realtid.

Reduce overpayments and error-handling with Accurate Spend Management - icon

Opnå 100 % digitale flows

Afkort cyklustiden, reducer behovet for værktøjer, der skal sikre datakvaliteten, og frigør ressourcer til værdiskabende aktiviteter ved at digitalisere og automatisere håndteringen af kunde- og leverandørreskontroer. Erstat flere systemer med en enkel og hurtig forbindelse mellem køber og leverandør. Vores unikke løsning gør det muligt for kunderne markant at reducere behovet for forskellige portaler og tjenesteleverandører – og i stedet sende og modtage alle dokumentflows via en enkelt kanal, der er tilpasset til eksisterende systemer og formater.

Opfyld skattekravene, og styrk relationerne

Med vores tjenester kan du nemt finde rundt i lovene om omvendt betalingspligt og sikre korrekte byggekoder, projektnumre og oplysninger om omkostningssted på fakturaer. Det er nemt at udfylde oplysningerne i skatteangivelsen og momsangivelsen for ind- og udgående moms samt interoperabilitetsaftaler. Opbyg tillid i hele den offentlige og private sektor med smidigere forbindelser mellem privatpersoner og banker og mellem virksomheder og juridiske personer.

A single process that meets all requirements with Pagero - icon

Strømlin processerne med Pageros løsninger til ejendoms- og byggebranchen

Der er kun fordele ved at skifte til digital håndtering af leverandørfakturaer. Det er klimasmart, og så sparer vi en masse tid og får øget sporbarhed og bedre likviditet.

Jona Heida Hjalmarsdottir, Accountant hos Wästbygg
Personalised supplier onboarding and migration within Public Sector - icon

Håndter projekter med data i realtid

Få overblik over og kontrollér aktiviteterne i forskellige selskaber og på forskellige konti med vores åbne, cloudbaserede netværk, som er nemt at integrere. Eliminer faktureringsfejl, forsinkede betalinger og tidskrævende manuelt arbejde. Pagero gør det nemt at se alle cashflow-aktiviteter i realtid, uanset hvor mange konti og virksomheder du håndterer. Vi hjælper dig fra start til slut med forretningsprognoser, projektplanlægning og tidsstyring samt opfølgning under og efter projekter.

Nogle af vores kunder:

LÆS VORES KUNDECASES

Vores tjenester

Opnå alle dine branchespecifikke behov med en enkelt forbindelse til Pageros netværk. Vores tjenester omfatter:

  • Pageros netværk: Vores globale, åbne netværk af virksomheder
  • Datavalidering: Verificering af indholdet af alle indkommende og udgående dokumenter
  • Databerigelse: Vores automatiserede berigelsestjeneste sikrer, at alle felter opfylder såvel lovkrav som dine og dine forretningspartneres interne krav
  • Compliance: Opfyld lovkrav og bedste praksis, uanset marked og branche
  • Dataindsamling: Indsaml korrekte data fra ikke-digitale dokumenter (papir og PDF) på hoved- og linjeniveau
  • PDF og printdistribution: Nå ud til forretningspartnere med begrænset digital kapacitet med vores tjenester til e-mail og distribution af papirfakturaer

Relateret indhold

Resource Centre