Løsninger til naturressourceindustrien
Effektivitet, compliance og fleksibilitet i forsyningskæden

Opfyld skiftende regulatoriske, tekniske og markedsmæssige krav

Naturressourceindustrien er en af de mest diversificerede industrier og omfatter energisektoren (vand, olie og gas, minedrift, vind- og atomkraft) samt landbrugs-, fiskeri- og skovbrugssektoren. Pageros løsninger til naturressourceindustrien er udviklet med henblik på at sikre, at virksomheder i branchen kan følge med i udviklingen, få forbindelse til en bred vifte af forretningspartnere og opfylde skiftende myndighedskrav og branchespecifikke bestemmelser.

Full flexibility across your operations in the Natural Resources Industry - icon

Fleksibilitet i hele virksomheden

Pagero giver dig større fleksibilitet i hele din virksomhed med nem forbindelse til forretningspartnere, interoperabilitet mellem netværk og offentlige hubs samt vores compliancetjeneste, der sikrer, at du opfylder de lokale krav på over 50 markeder. Vores åbne netværk betyder, at du kan opnå helt digitale dokumentflow i dine order-to-cash-, purchase-to-pay- og fragtprocesser – uanset hvilke systemer eller processer dine forretningspartnere anvender, eller hvor stor deres digitale kapacitet er.

Managed services – aktivering af leverandører

Få tilsluttet dine forretningspartnere hurtigt og nemt ved hjælp af vores erfarne og flersprogede aktiveringsteam. Teamet arbejder på tværs af flere tidszoner og kan tilbyde alle dine forretningspartnere en skræddersyet aktiveringsproces med personlig service og hurtig support.

Supplier onboarding and migration for your needs - icon

Sænk dine omkostninger med Pageros løsninger til naturressourceindustrien

Ved at understøtte flere metoder til levering af fakturaer har vi været i stand til at stimulere og fremskynde processen til aktivering af nye brugere og dermed opnå et 100 % digitalt fakturaflow i vores forretningssystem.
Imad Barake, Vice President Finance – Corporate hos Shawcor
Real-time data aggregation across systems - icon

Aggreger data mellem systemer og selskaber – i realtid

Aggreger og få adgang til data fra flere systemer og selskaber fra en og samme konto med Pageros rapporterings- og analyseværktøjer. Du kan skræddersy og oprette rapporter, der opfylder dine specifikke krav, samt skemalægge rapporter og få notifikationer, når de bliver tilgængelige. Få overblik over transaktioner i hele virksomheden i realtid for at opnå bedre sporbarhed og detaljeret indsigt.

Nogle af vores kunder:

LÆS VORES KUNDECASES

Vores tjenester

Nogle eksempler på tjenester, som vi stiller til rådighed for naturressourceindustrien:

  • Pageros netværk: Vores globale, åbne netværk af virksomheder
  • Datavalidering: Verificering af indholdet af alle indkommende og udgående dokumenter
  • Databerigelse: Vores automatiserede berigelsestjeneste sikrer, at alle felter opfylder såvel lovkrav som dine og dine forretningspartneres interne krav
  • Compliance: Opfyld lovkrav og bedste praksis, uanset marked og branche
  • Dataindsamling: Indsaml korrekte data fra ikke-digitale dokumenter (papir og PDF) på hoved- og linjeniveau
  • PDF og printdistribution: Nå ud til forretningspartnere med begrænset digital kapacitet med vores tjenester til e-mail og distribution af papirfakturaer

Relateret indhold

Resource Centre