AP-automatisering
Minimer fejlhåndtering og omkostninger

Modtag alle leverandørfakturaer elektronisk

Strømlin dine gældsprocesser, eliminer behovet for datakvalitetsværktøjer, og reducer cyklustiderne ved at modtage alle dine leverandørfakturaer elektronisk via Pagero-netværket. Opnå datakvalitet, og minimer fejlhåndtering, uanset dine leverandørers processer og kompetencer. Pageros workflow-uafhængige platform integreres problemfrit i eksisterende ERP-workflow eller godkendelsessystemer fra tredjeparter, så det sikres, at der kun behandles nøjagtige data.

Lokal compliance med fuld gennemsigtighed

Pageros compliance-tjeneste fungerer som et supplement til eksisterende AP-systemer. Den hjælper dig med at opfylde lokale lovkrav og samtidig opnå intern gennemsigtighed. Tilmeld dig vores compliance-rapportering for at modtage besked i realtid om potentielle uregelmæssigheder på dine aktive markeder eller lovkrav på andre markeder af interesse. Integrer applikationer som e-arkiv og digital signatur, så du kan udvide compliance-funktionaliteten i dine økonomisystemer.

Kom i gang med elektronisk fakturering i dag

Tillægstjenester

Til ikke-digitale virksomheder

Vores gratis webportal Pagero Free, betyder at leverandører uden digitale kompetencer straks kan konvertere og begynde at sende elektroniske fakturaer til dig. Alternativt kan vores tjenester med scanning med optisk tegngenkendelse (OCR) og databerigelse konvertere alle fakturaer og lægge dem direkte ind i dit eksisterende ERP- eller økonomisystem.

Vi valgte Pagero på grund af deres cloud-baserede netværks fleksibilitet og skalerbarhed, og fordi deres team var så lydhørt over for vores forretningsmæssige behov og krav.
KELLY MANINGAS, NORTH AMERICA ACCOUNTS PAYABLE & IFS IMPLEMENTATION SUPERVISOR, SHAWCOR

Relateret indhold

Resource Centre