AR-automatisering
Reducer cyklustider og fejlhåndtering

Én tilslutning til en global løsning

Pageros AR-automatiseringsløsning integreres problemfrit med eksisterende tilgodehavender og økonomisystemer. Dermed kan du nå ud til alle dine kunder, uanset deres processer og kompetencer eller kundernes eller markedets krav. Med flere forskellige distributionsmetoder sikrer vores tjenester, at dine elektroniske fakturaer hurtigt og nøjagtigt når ud til dine kunder. Den automatiserede funktionalitet til datavalidering og -berigelse betyder, at det blot kræver en enkelt tilslutning til Pageros åbne, cloud-baserede netværk for at få en global AR-proces med lokal compliance.

Digital distribution til alle kunder

Med en enkelt tilslutning til Pagero-netværket kan du sikre, at dine kunder modtager dine fakturaer, uanset deres processer og funktionalitet. Pagero konverterer automatisk dine dokumenter til kundernes foretrukne format og distributionsmetode, når du sender fakturaer via vores netværk. Vores åbne platform betyder, at du kan sende e-fakturaer direkte til kunder med en hvilken som helst tjenesteudbyder eller et hvilket som helst netværk. For ikke-digitale kunder gør vores webportal det hurtigt og nemt at få adgang til og downloade PDF-fakturaer. Alternativt kan vi tilbyde global e-mail- og printdistribution, som sikrer, at du er 100 % digital fra dag ét.

Opnå lokal compliance – globalt

Pageros compliance-tjeneste sikrer, at dine AR-aktiviteter opfylder de lokale compliance-krav via en enkelt tilslutning. Vores tjeneste omfatter meddelelser i realtid, som advarer brugere om uregelmæssigheder eller data, der ikke opfylder lovkravene. Kombiner med vores digitale signatur – som sikrer integritet og ægthed for transaktionerne – og e-arkiveringstjenester, der dækker alle dine lokale compliance-behov. Uanset hvor mange lande, du driver virksomhed i, giver vores netværks rækkevidde og tjenester fuld gennemsigtighed, kontrolfunktionalitet og indblik via en enkelt platform.

Nå ud til alle dine forretningspartnere via Pageros åbne, cloud-baserede netværk

Tillægstjenester

Opnå økonomisk fleksibilitet og kontrol

Kombiner dine AR-processer med Pageros likviditetsstyring for at opnå større økonomisk fleksibilitet og kontrol. Med en enkelt tilslutning til vores netværk kan du reducere DSO (Day Sales Outstanding) og administrere den forventede pengestrøm med vores tjenester til behandling af e-betaling, factoring og e-netting.

“Pagero har været fremragende, og de hjælper altid gerne med at besvare vores spørgsmål. Vi følte hele tiden, at vi var i gode hænder.”
ANA JIMÉNEZ, ANSVARLIG FOR INTERNE KONTROLPROCESSER, ABB S.A.

Relateret indhold

Resource Centre