Pagero Health Solutions
Øg patientsikkerheden, og reducer omkostningerne

Udviklet til at opfylde behovene i sundheds- og plejesektoren

Pagero Health Solutions tilbyder skræddersyede løsninger, der opfylder sundheds- og plejesektorens særlige behov. Nå ud til alle dine leverandører og kunder via en enkelt forbindelse til vores globale register over sundheds- og plejeudbydere.

Branchespecialiserede teams

Pagero Health Solutions understøttes af vores branchespecialiserede teams – lokale teams, der arbejder på at hjælpe virksomheder i alle størrelser med at tilslutte sig til vores netværk og sende e-dokumenter til hospitaler, klinikker, producenter, indkøbsorganisationer, leverandører og sælgere. Vores engagerede og flersprogede teams deler deres brancheekspertise og hjælper dig med at gennemføre en skræddersyet proces til implementering af dine forretningspartnere – uanset hvor de befinder sig, eller hvordan de arbejder.

Pagero har en stabil platform, som er et fremragende værktøj, men det er menneskene bag, der er de vigtigste aktiver.
Frederik Madsen, CLS Nordic Logistic & eCapability Manager, Johnson & Johnson AB

Øg effektiviteten med Pagero Health Solutions

KONTAKT OS

Overblik over dine digitale flow

Du kan sikre patientsikkerheden ved hjælp af fuld sporbarhed og gennemsigtighed i hele din virksomhed. Integrer vores løsning med dit eksisterende forretningssystem eller din IT-infrastruktur, anvend vores brugervenlige webbaserede applikation, eller integrer en mobilenhed for at minimere manuel håndtering, afkorte håndteringstiden og sikre korrekte data. Hvis du har forretningspartnere, der endnu ikke er digitale, tilbyder vi Pagero Free, som er en gratis webportal, og tjenesten Pagero Data Capture, som hjælper dig med at konvertere og sende alle dokumenter direkte til dine eksisterende systemer og processer.