Freight Applications (TMS)
Opnå fuld kontrol over dine fragtomkostninger

Værdien af netværk

Opnå en fleksibel indkøbsproces og kortere gennemløbstider i din strategi for køb af fragt med vores globale, åbne og cloudbaserede netværk. Forbind dine Transportleverandører helt problemfrit, så du kan realisere de besparelser, du implementerede ved din seneste tilbudsproces.

For transportkøberen

Pagero TMS er udviklet specielt til virksomheder med værdifulde forsendelser, et internationalt netværk, multimodal strategi og uden egne transportressourcer. Vi samarbejder med dig om at finde den model, der passer til din virksomhed og dine driftsbehov – uden at gå på kompromis.

Tag kontrol over dine logistikudgifter med Freight Applications (TMS)

Kontakt os

Bygget til en digitaliseret verden

Pagero TMS er unikt, fordi det er designet fra bunden af som et Multi-Enterprise Supply Chain Business Network (MESCBN), der giver en højere grad af automatisering og færre fejl i dine forretningstransaktioner. Vores brugervenlige løsning resulterer i lavere omkostninger* og en mere effektiv drift.

* Anslået besparelse på 5-10 % for fragtomkostninger ved implementering af TMS (kilde: ARC Advisory Group)

Intelligens til kontinuerlig forbedring

Data af høj kvalitet er afgørende for at skabe forbedringer, og i sidste ende besparelser, i regnskabet og i virksomheden. Pagero TMS sikrer datakvaliteten og sørger for, at dine transaktioner overholder de gældende regler. Anvendt AI-teknologi omsætter dine fragtdata til konkrete forbedringer.

Komplette eller supplerende TMS-tilbud

Skalerbar mikro-webarkitektur garanterer fuld tilgængelighed og servicetilbud på et detaljeret niveau til din virksomheds specifikke behov, såsom automatiseret eller halvautomatiseret fakturagennemgang som supplement til dit eksisterende system til administration af transport. Uanset om du er på udkig efter en komplet TMS-løsning eller supplerende tjenester til at forbedre dine eksisterende værktøjer, er Freight Applications (TMS) noget for dig!

Det at have adgang til komplette og pålidelige oplysninger optimerer vores evne til at træffe de rette beslutninger og opnå fuld kontrol over vores fragtomkostninger på globalt plan.

Eric Jansson, Manager Logistics Process Management, SANDVIK MATERIALS TECHNOLOGY

Relateret indhold

Resource Centre