Likviditetsstyring
Opnå smartere betaling

Et enkelt netværk, som giver større fleksibilitet

Pageros likviditetsstyring hjælper dig med at opnå større fleksibilitet, kontrol og effektivitet i alle dine økonomiprocesser. Vores sikre, cloud-baserede løsninger er uafhængige af økonomi- og lønsystemer og er udviklet til hurtigt og nemt at kunne integreres i dine eksisterende systemer. Vores tjenester omfatter behandling af e-betaling, factoring og e-netting.

Behandling af e-betaling

Send alle betalingsoverførselsfiler, både internt og internationalt og på tværs af flere virksomheder og banker, via en enkelt tilslutning til Pagero-netværket. Pageros tjeneste til behandling af e-betaling integreres i eksisterende ERP’er og økonomisystemer. Det hjælper med at strømline betalingsprocessen og give dig bedre overblik over pengestrømmen. Vores tjeneste giver dig øjeblikkelig adgang til status for dine virksomheder og konti med et enkelt login.

Få en hurtigere fakturaproces med Pagero

Kontakt os

Factoring

Administrer og optimer pengestrømmen med Pageros factoring-tjeneste. Vores tjeneste inkluderer at sende tilgodehavender til godkendelse hos långivere, berige dokumenter i henhold til din aftale og distribuere efter afslutning. Vi tilbyder en brugervenlig komplet løsning, der giver større fleksibilitet, kontrol og uafhængighed over dine kontanttransaktioner.

e-netting

Med Pageros tjeneste til e-netting kan du samle betalinger foretaget mellem enheder i en etableret koncern og beregne fordelingen af betalinger i en fastsat periode uden at flytte midler. Tjenesten gør det muligt at behandle alle eller en del af en faktura, og nettobeløb samles og kan vises i realtid. Ved hjælp af tjenesten kan virksomheder forbinde internationale datterselskaber og enheder og vælge en fælles valuta for fakturaer, så de kan spare tid og penge på internationale transaktionsgebyrer.

En af de vigtigste fordele ved Pageros e-netting er den tid, vi sparer. Sammenlignet med vores tidligere netting-løsning har vi reduceret den tid, vi bruger på vores netting-proces, med omkring 75 %.
ULF CLAESSON, ØKONOMICHEF, IFS WORLD OPERATIONS AB

Relateret indhold