//Salgs- og ordrestyring – ét netværk til strømlinede processer
Salgs- og ordrestyring – ét netværk til strømlinede processer2019-03-18T17:02:59+02:00

Salgs- og ordrestyring
Ét netværk til strømlinede processer

Præcis, strømlinet kommunikation

Opnå nøjagtige vare- og prisdata på tværs af alle købskanaler med en enkelt tilslutning til Pagero-netværket. Pageros globale, åbne netværk integreres problemfrit i eksisterende salgs- og ordrestyringssystemer. Dermed kan du blive tilsluttet alle købere, uanset hvor eller hvordan de opererer. Vores cloud-baserede platform konverterer og validerer automatisk dine dokumenter i dine kunders foretrukne formater. Det sikrer datakvalitet og problemfri drift i hele processen. Brug vores globale compliance-tjeneste til at understøtte dine ekspanderende aktiviteter – uanset hvor de måtte føre dig hen.

Nøjagtighed for alle dine masterdata

Pageros datastyringstjeneste er en nem og præcis metode til at opdatere og administrere masterdata på tværs af flere kanaler. Fuld søge- og opdateringsfunktionalitet betyder, at du kan sikre, at dine kunder altid har adgang til de seneste vare- og prisdata for dine produkter.

Opnå datakvalitet i alle systemer

Opnå ensartet datakvalitet for alle transaktioner via kontinuerlig og automatiseret kvalitetskontrol for indhold og format. Vores validerings- og berigelsestjenester sikrer, at de data, der lægges ind i dit system, opfylder dine individuelle krav – uden menneskelig indgriben. Brug Pageros interfaceapplikation til at understøtte kontrol og fejlhåndtering, der kræver indgriben. Interfacet integreres problemfrit i salgs- og ordrestyringsværktøjerne, så kunderne kan administrere deres egne forretningsregler, foretage manuel datavalidering og administrere undtagelser.

Start den digitale forvandling af din virksomhed i dag.

KONTAKT OS

Til ikke-digitale kunder

Modtag alle købsordrer elektronisk direkte i dine salgs- og ordrestyringsværktøjer. Pageros netværks- og databerigelsestjenester konverterer alle ordrer i et format, der er kompatibelt med dit eksisterende ordre- eller salgsstyringssystem, uafhængigt af dine kunders processer eller kompetencer.

Transportstyring

Brug Pagero TMS sammen med Pageros Accurate Spend Management, så kunderne får bedre indblik ved forsendelser.

LÆS MERE
“Pagero har en stabil platform, og det er et fantastisk værktøj, men det er menneskerne bag det, der er de vigtigste aktiver.”
FREDERIK MADSEN, CLS NORDIC LOGISTIC & ECAPABILITY MANAGER, JOHNSON & JOHNSON AB
Dette website benytter sig af cookies og tredjeparts-tjenester til at analysere trafik i overenstemmelse med vores privatlivspolitik. Du kan når som helst ændre dine indstillinger for cookies ved at følge instruktionerne i vores privatlivspolitik. OK