Pagero til små og mellemstore virksomheder
Bliv hurtigt og nemt digital

Overhold kravene, og frigør ressourcer

Pageros løsninger til små og mellemstore virksomheder giver dig mulighed for hurtigt og nemt at komme i gang med at sende eller modtage e-fakturaer og e-ordremeddelelser. Vores fleksible og brugervenlige tjenester hjælper dig med at opfylde alle forretningspartneres krav og frigøre ressourcer fra administrative opgaver – ressourcer, som du kan bruge til at udvikle din kerneforretning.

  • Overhold dine forretningspartneres krav

  • Kom nemt og hurtigt i gang
  • Nå ud til alle forretningspartnere med én løsning
  • Mulighed for at sende forretningsmeddelelser B2B, B2G og B2C

Pagero Free – bliv papirløs helt gratis

Med vores gratis, brugervenlige webportal, Pagero Free, kan du nemt håndtere et begrænset antal e-dokumenter hver måned. Generer og send eller modtag hurtigt og nemt dine dokumenter online, uden at du er nødt til at investere i software- eller økonomisystemer. Det kræver blot en computer med internetforbindelse og dine login-oplysninger.

Pagero Web Portal – ubegrænset potentiale

Vores almindelige webportal har ingen begrænsninger for antallet af e-dokumenter, du kan sende, modtage og håndtere. Log på din webbaserede konto, og generer og send eller modtag dine dokumenter hurtigt og nemt online, uden at det kræver ny software eller systemer.

Pagero Connect – problemfri integration, der hjælper med at optimere dine ERP- og økonomisystemer

Opret dine fakturaer som sædvanligt i dit økonomisystem, og få dem leveret til dine forretningspartnere med Pagero Connect. Filerne konverteres automatisk til e-fakturaer i dine forretningspartneres foretrukne format, før de leveres. Ikke-digitale forretningspartnere kan modtage fakturaer via PDF eller pr. post.

Kontakt os for at få mere at vide om, hvordan vi kan hjælpe dig med at strømline din virksomhed

Relateret indhold

Resource Centre