Pagero til SAP
Fuldt digitaliserede forretningsprocesser via en enkelt tilslutning

SAP homepage

Forenkl dit dokumentflow

Pagero tilbyder SAP-brugere en unik løsning til fuldt digitaliseret og sikker forretningskommunikation. Forenkl din B2B-, B2C- og B2G-kommunikation og alle trinnene i ordre- og faktureringsprocessen med Pageros skybaserede platform og globale rækkevidde, der bringer dig tættere på dine forretningspartnere. Erstat komplekse og dyre integrationsprocesser med vores løsning, og gør dit dokumentflow enklere fra start til slut.

Kontakt os

Fuld support af forretningskommunikation og forretningsprocesser

Med Pagero kan SAP-brugere automatisere deres indkommende og udgående kommunikation og opnå 100 % digitale flow, uanset hvilken digital kapacitet virksomhedens forretningspartnere har.

Systemstøtte og integration

Pagero har erfaring med implementering af SAP’s forretningssystemer og versioner, og vi kan hjælpe dig eller din implementeringspartner, når systemet skal konfigureres. Arbejder du med multi-client SAP eller blandede ERP-miljøer? Pageros dataforbedringstjenester oversætter automatisk SAP-specifikke værdier og koder til og fra forretningspartnere, der anvender andre dokumentformater.

Sikker tilslutning, som opfylder lokale krav globalt

  • Sikker kommunikation i hele verden

    Tilslut dig til over 3,5 millioner virksomheder verden over via Pageros og vores partneres netværk. Sikre, krypterede kommunikationsprotokoller giver dig mulighed for at interagere frit med dine forretningspartnere rundt om i verden.

  • Global rækkevidde, lokal compliance

    Eftersom vi har samtrafikaftaler, er et godkendt Peppol-adgangspunkt og har vores eget compliance-team, er det nemt for dig at opfylde lokale regler nu og fremover, uanset hvor mange lande du opererer i.

Tilslut dig til vores 100 % digitale netværk

Kontakt os
Pagero har allerede fra starten vist, at det er en åben og imødekommende virksomhed med meget kompetente og erfarne medarbejdere.
Thomas Bonwetsch, Programchef, EMEA e-faktureringsprogram direktkonton, HPE.

Relateret indhold

Resource Centre