//, Udvalgte nyheder/Pagero åbner kontor i Madrid
  • spain_madrid_office

Pagero åbner kontor i Madrid

2018-05-17T11:45:59+00:00marts 17th, 2016|Nyheder, Udvalgte nyheder|

Pagero åbner et nyt kontor i Madrid, for at møde en stigende efterspørgsel på markedet i Spanien og Portugal, og som et skridt i vores internationaliseringsproces. Med lokal tilstedeværelse, kan vi også tilbyde forbedret hjælp, til vores lokale kunder.

Pagero vil i spansk- og portugisisktalende lande operere under varemærket PGN.

”Den spanske økonomi er en af de 20 største i verden og har naturligvis stor potentiale”, siger Bengt Nilsson, CEO, Pagero AB. ”Siden januar 2015, er det obligatorisk at sende e-fakturaer til den offentlige sektor i Spanien, hvilket har bidraget til stigende efterspørgsel på vores tjenester. Vi ser også, at markedet generelt har nået en modenhed, som har ført til en stigende interesse for automatisering af indkøbs- og faktureringsprocesser, hvilket præcis er hvad vores tjenester gør. Desuden er Spanien en vigtig handelspartner til øvrige lande i Europa, hvilket yderligere bidrager til vigtigheden af lokal tilstedeværelse, da vi etablerer virksomheder i flere og flere europæiske lande.”

Vores kontor i Madrid ledes af Alexander Jansson, MD, PGN. Kontakt ham gerne for mere information.

Alexander Jansson
Tlf: +46 (0) 762 61 81 00
Email: alexander.jansson@pagero.com

 

This website uses cookies and third party services. By browsing our website you consent to the use of cookies and embeds from our site. Ok