/Om Pagero
Om Pagero2018-12-04T10:23:30+00:00

Om Pagero

Om Pagero Group

Pagero er forpligtet til at gøre e-business let. Vi hjælper virksomheder med at digitalisere, automatisere, indsamle og tolke data, så de kan oprette forbindelse til og engagere sig med enhver forretningspartner, præcist og pålideligt gennem en enkelt forbindelse til vores cloud-baserede netværk.

Vores globale og åbne netværk er uafhængigt af ERP-systemer og designet til problemfrit at kommunikere forretningsdokumenter indenfor purchase-to-pay, order-to-cash og transportstyringsprocesser. Uanset virksomhedens størrelse eller industri giver vi real-time synlighed, tilslutning og uovertruffen kundeservice.

Vores Value-Addede services gør det muligt for vores kunder at sikre datakvalitet, opnå 100% digital indgående og udgående forretningsdokument flow, minimere fejlhåndteringen, lette udgiftsstyring og opnå og overholde overholdelse af lokale moms- / skatteregler.

Pagero koncernen har over 250 ansatte. Ud over hovedkontoret i Göteborg, Sverige, har det 17 kontorer over hele verden, herunder London, Chicago og Dubai.

Dette website benytter sig af cookies og tredjeparts-tjenester til at analysere trafik i overenstemmelse med vores privatlivspolitik. Du kan når som helst ændre dine indstillinger for cookies ved at følge instruktionerne i vores privatlivspolitik. OK