Arbejde hos Pagero

Kom med på vores rejse!

Pagero søger altid kyndige, innovative mennesker, der ønsker at arbejde i et kreativt og dynamisk miljø. Tilgængelige tjenester er anført nedenfor. Du kan også sende os en spontan ansøgning her.

Oscar Wegland

Managing Director, Pagero UK

”Jeg blev administrerende direktør for Pagero UK da jeg var 26. Jeg syntes det siger meget om Pagero’s holdning – at belønne folk med ideer og ambitioner, uanset deres alder.”

Isabel Gonzalez

Sales Manager, Pagero Iberica (Pagero)

“Pagero Group samler de sjoveste, lykkeligste, mest intelligente og varmhjertede mennesker jeg nogensinde har haft privilegiet at arbejde med. Vi er alle for én og én for alle – vi er en familie.”

Malin Grahn

Project Manager, Pagero Group

“På Pagero tilbyder hver dag nye udfordringer. Nogle er større og andre er mindre og det er mit job at finde den bedste løsning til dem.”

Vil du i kontakt med os??

Ønsker du at arbejde hos Pagero og har en profil, som du mener ville være interessant for os? Kontakt os venligst via job@pagero.com. Vi ser frem til at høre fra dig!

Om Pagero

Pagero er forpligtet til at gøre e-business let. Vi hjælper virksomheder med at digitalisere, automatisere, indsamle og tolke data, så de kan oprette forbindelse til og engagere sig med enhver forretningspartner, præcist og pålideligt gennem en enkelt forbindelse til vores cloud-baserede netværk.