//Brancheorganisationer
Brancheorganisationer2018-07-19T10:09:54+00:00

Brancheorganisationer

Vi synes at det er vigtigt at møde kollegaer på markedet for at udveksle erfaringer og være med til at påvirke udviklingen af e-handel. Derfor er vi medlem af flere brancheorganisationer, som på forskellige måder arbejder for at forbedre e-handel nationalt og internationalt.

EESPA

Pagero er en af ca. 50 tjenesteleverandører, som er medlem af EESPA. EESPAs mål er at være en strategisk støtte for sine medlemmer ved at fokusere på fire punkter:

  • Lederskab: giver en stærk ledergruppe, som indsamler og bearbejder information, samt laver opfølgninger.
  • EU: følger udviklingen af EUs regler for at muliggøre hurtige beslutninger om fælles standpunkter, skaber konsensus og koalitioner, samt tilpasser sig nye forhold.
  • Kommunikation: skaber en infrastruktur for hurtig kommunikation mellem medlemmer og derved øget engagement, samt velorganiseret events og visuelt tiltalende materiale.
  • Skaber merværdi: udvikler sin indflydelse og viden, samt standarder og bedste praksis.

OpenPEPPOL

OpenPEPPOL består af omkring 100 medlemmer, fra både offentlige og private sektorer i Europa. OpenPEPPOL arbejder for at udvikle de standarder og specifikationer, som defineres af PEPPOL (et netværk, som skal fremme udviklingen af e-handel inden for Europa). Målet er, at muliggøre det for virksomheder nemt at drive e-handel med alle købere, inden for den offentlige sektor i Europa. Pagero er medlem af Open PEPPOL og vi er aktivt involveret i udviklingen af netværket, fra både et anvender- og teknisk perspektiv.

NEA

Svenske NEA fremmer økt bruk av elektronisk handel ved blant annet å vise til gode eksempler, påvirke og være en pådriver når det gjelder bruk av standarder, spre kunnskap om e-handel samt å fremme erfaringsutveksling mellom organisasjonens ca. 40 medlemmer.

TIEKE

Finske TIEKE arbeider blant annet for standardisering av informasjonsteknologi og elektronisk utveksling av meldinger samt for å opprette nettverk mellom IT-bedrifter med hensikten å øke finske selskapers konkurransekraft. Pagero er en av ca. 90 medlemmer som representerer et bredt spektrum av ulike interessenter.

VeR

Pagero er en av ca. 50 medlemmer i Tyske VeR. VeR fremmer internasjonal spredning av kunnskap om e-fakturering, ikke bare til sine medlemmer men også til interesserte selskaper, institusjoner, organisasjoner og media. De oppmuntrer også den offentlige debatten og hjelper med innføringen av e-faktura, blant annet ved å definere roamingstandarder.

Samtrafikk.no

Norske Samtrafikk.no fremmer økt samtrafikk og utvikler regler for hvordan samtrafikken skal foregå mellom medlemmene og deres kunder. Pagero er en av 11 medlemmer der alle er veletablerte leverandører av elektroniske tjenester. Medlemmene er konkurrenter men deler samme filosofi: samarbeid muliggjør enklere, smidigere og billigere samtrafikk for våre kunder.

Hub Alliance

Pagero er en av 14 medlemmer i Britiske Hub Alliance, som fremmer integrasjon mellom e-handelsplasser med hensikten å gjøre det enklere for bedriften å oppnå høyere andel elektronisk dokumentutveksling. Siden de ble opprettet har Hub Alliance gjort det mulig for tusenvis av bedrifter å oppnå tids- og kostnadsbesparelser takket være e-fakturering.

Dette website benytter sig af cookies og tredjeparts-tjenester til at analysere trafik i overenstemmelse med vores privatlivspolitik. Du kan når som helst ændre dine indstillinger for cookies ved at følge instruktionerne i vores privatlivspolitik. OK