Pageros historie

2009

Pageros netværk skabes Pagero is born

Tre ingeniører fra Chalmers skaber grundlaget for, hvad der senere skal blive til Pagero – en løsning til håndtering af betalingsfiler og til at opfylde skiftende e-fakturakrav inden for B2G. Teknologien blev derefter udviklet til Pageros platform – et innovativt, åbent, cloudbaseret alternativ til lokalt installerede B2G- og B2B-softwareløsninger.

2010

Vækst i Norden Growth

Pagero etablerer sig som leverandør af elektroniske tjenester i Norden, herunder Sverige, Norge, Island og Finland.

 

2012

Peppol og mikrotjenester PEPPOL

Pagero bliver et godkendt Peppol-adgangspunkt i Norge og udvikler sig til en velrenommeret Peppol-rådgiver i Europa og Asien. Pagero skifter også til mikrotjenester for at muliggøre en globalt skalerbar, fremtidssikret platform.

2013

Interoperabilitet mellem forskellige formater Interoperability

Pageros teknologi giver avanceret interoperabilitet for alle dokumenttyper i order-to-cash- og purchase-to-pay-processerne. Takket være dette kan virksomheder udveksle faktura- og ordrerelaterede dokumenter problemfrit, uanset tjenesteudbyder.

2015

Global ekspansion Global expan

Den private og offentlige sektor slutter sig til Pagero takket være vores førende tekniske infrastruktur og ekspertise. Vi ekspanderede til over 50 lande på 5 år, herunder Tyrkiet og Forenede Arabiske Emirater.

2017

Fragt og nul nedetid Pagero Freight Solutions

Erhvervelsen af Primelog i 2017 udvider Pageros servicetilbud til at omfatte det komplekse område håndtering af fragtfakturaer. Vi etablerer nye kontorer i hele Europa, herunder Spanien, Storbritannien og Frankrig. Vi når den tekniske milepæl at blive en platform uden driftsstop – nul nedetid – hvor kundeaktivitet og dokumenthåndtering er mulig selv i forbindelse med opdateringer.

2018

Sundhedspleje Pagero Health Solutions

Pagero udvider sit udbud i sundhedssektoren med erhvervelsen af tyske HBS (Health Business Solutions). Vi åbner lokale kontorer i USA, Indien og Singapore.

2019

Support 24/5 icon-24-7

Pagero Free – en gratis service til strømlining af driften i små og mellemstore virksomheder – samt Pageros nye webportal og udvidede partnerfunktionalitet lanceres. Med udvidede operationer i Australasien, Mellemøsten og Latinamerika tilbyder Pagero supporttjenester døgnet rundt i alle tidszoner.

2020+