Pagero for flyindustrien
Reducer CO2-aftrykket og omkostningerne i forsyningskæden

En grøn løsning til globale aktiviteter

Overgå dine mål for mindre udledning, samtidig med at du sænker omkostningerne og opfylder lokale regler globalt med Pageros løsninger for flyindustrien. Opnå 100 % digitale dokumentflows, kommuniker nemt og smidigt med tusindvis af lokale leverandører, og få kontrol over dine cash flows i forskellige valutaer og forskellige selskaber med en enkelt forbindelse til vores åbne globale netværk.

Reduce overpayments and error-handling with Accurate Spend Management - icon

Opnå 100 % digitale flows

Opnå fuld gennemsigtighed og sporbarhed, og få fuldt overblik over cash flowet i alle dele af din virksomhed. Afkort håndteringstiden, reducer behovet for værktøjer, der skal sikre datakvaliteten, og frigør ressourcer til værdiskabende aktiviteter ved at digitalisere og automatisere dine dokumentflows. Uanset hvilken digital kapacitet dine forretningspartnere har, kan vi hjælpe dig med at opnå helt automatiserede flows med fuldt overblik – i realtid.

Spor valutaer og cash flows

Pageros analyseværktøjer gør det nemt at overvåge aktiviteterne i et eller flere selskaber. Få overblik over transaktioner og aggregerede data, uanset antallet eller typen af forretningssystemer, formater eller processer. Med vores transaktionsrapporteringsværktøj kan du oprette og skemalægge detaljerede rapporter, der opfylder dine specifikke behov.

A single process that meets all requirements with Pagero - icon

Reducer dit CO2-aftryk med Pageros løsninger for flyindustrien

Vi har et utroligt effektivt flow i dag, fordi der ikke er nogen arbejdsgange, der kræver manuel håndtering, hverken når det gælder indkommende eller udgående fakturaer. I stedet håndteres alting fuldstændigt digitalt. 

Emeli Arnryd, Application Manager hos Swedavia Airports
Personalised supplier onboarding and migration within Public Sector - icon

Aktivering og migrering af leverandører

Lad Pageros erfarne og flersprogede aktiveringsteam lave en tilpasset aktiveringsproces, der gør, at dine forretningspartnere hurtigt og nemt kan tilsluttes. Vores teams arbejder på tværs af flere tidszoner og kan tilbyde alle dine forretningspartnere personlig service og hurtig support.

Nogle af vores kunder:

LÆS VORES KUNDECASES

Vores tjenester

Opnå alle dine branchespecifikke behov med en enkelt forbindelse til Pageros netværk. Vores tjenester omfatter:

  • Pageros netværk: Vores globale, åbne netværk af virksomheder
  • Datavalidering: Verificering af indholdet i alle indkommende og udgående dokumenter
  • Databerigelse: Vores automatiserede berigelsestjeneste sikrer, at alle felter opfylder såvel lovkrav som dine og dine forretningspartneres interne krav
  • Compliance: Opfyld lovkrav og bedste praksis, uanset marked og branche
  • Dataindsamling: Indsaml korrekte data fra ikke-digitale dokumenter (papir og PDF) på hoved- og linjeniveau
  • PDF og printdistribution: Nå ud til forretningspartnere med begrænset digital kapacitet med vores tjenester til e-mail og distribution af papirfakturaer

Relateret indhold

Resource Centre