Pagero for sundhedssektoren

Vi hjælper jer med at nå jeres mål!

En standardiseret proces mellem leverandører og behandlere

Behandlere, kommuner, sygehusregioner og privathospitaler bestræber sig på at udvide og smidiggøre brugen af e-handel. Udfordringen består i, at der er mærkbare forskelle fra land til land og region til region, når det gælder teknisk modenhed, lovkrav, indholdskrav, anbefalinger, standarder og netværk.

Aktørerne udgør en broget skare omfattende nationale og multinationale selskaber samt regionale og nationale myndigheder og behandlere. Uanset den enkelte leverandørs eller behandlers konkrete aktiviteter, står de overfor de samme udfordringer og deler målsætningen om at forbedre de støtteprocesser, der i sidste ende sikrer patienterne en tilfredsstillende behandling.

Pagero arbejder aktivt på at frembringe en standardiseret proces mellem leverandører og kunder inden for sundhedssektoren. Vi tilbyder ydelser skræddersyede til branchen, og vi bestræber os løbende på at følge og påvirke udviklingen.

Dedikerede og proaktive medarbejdere

Pagero Centre of Excellence

Pagero har etableret en enhed øremærket udelukkende til at betjene virksomheder i sundhedssektoren med alle de tjenester, de har behov for. Vores Centre of Excellence fungerer som omdrejningspunkt for opsamlingen af den branchespecifikke viden, der giver Pagero et særligt godt udgangspunkt for det proaktive, tætte samarbejde, vi har med en række vigtige kunder i sundhedssektoren verden over.

Vi tilbyder alt lige fra e-fakturatjenester, der binder jeres virksomhed op på vores netværk og sikrer opfyldelse af lokale bestemmelser, til helhedsløsninger, der gør det muligt for samtlige jeres forretningsenheder i Europa at håndtere deres O2C- og P2P-processer fra start til slut.

For os er det vigtigt at arbejde sammen med en partner, der kan hjælpe os med at forenkle vores interne processer og sikre, at vi opfylder vores kunders specifikke krav.

Becton Dickinson

Bliv en del af Pageros netværk

Det opnår I ved at tilmelde jer Pagero Online

  • En standardiseret proces for prislister, indkøbsordrer, ordrebekræftelser, leveringsbeskeder og fakturaer
  • Adgang til et verdensomspændende netværk af virksomheder via én og samme platform
  • En vifte af tjenester, der understøtter elektroniske transaktioner samt papir- og PDF-dokumenter og gør virksomhedens indkøbsprocesser 100 % digitale fra dag 1
  • Datakvalitetssikring takket være kombinationen af indholdsvalidering, indholdsberigelse og autorisationsregler
  • Opfyldelse af lokale forskrifter for arkivering, tidsstempling og kontrakthåndtering samt skatte- og momsindberetning
  • Standardiseret serviceaftaleniveau (service level agreement, SLA) med adgang til flersproget support hele døgnet på alle hverdage, året rundt med mulighed for tilpasning til jeres virksomheds konkrete behov

Kontakt os

Kontakt os og få mere at vide om vores tilbud til sundhedssektoren!

Anna Micklewright

Global Head of Sales Healthcare
+44-77 36 89 33 32
anna.micklewright@pagero.com

Erik Moodh

Key Account Manager Healthcare
+46-701 81 27 40
erik.moodh@pagero.com

Kristin Wikström

Operations Manager Healthcare
+46-701 81 27 27
kristin.wikstrom@pagero.com

Få mere at vide