Presse

ALT DU BEHØVER PÅ ÉT STED

Er du ved at skrive om Pagero? Vi har samlet al information på ét sted så det bliver let for dig, at finde det du har brug for. Læs vores seneste pressemeddelelser, find inspiration i vores blog eller se en af vores korte videoer for flere detaljer. Tjek vores aktiviteter på de sociale medier eller tilmeld dig vores nyhedsbrev. Download vores logo eller vores standardtekst og hold dig endelig ikke tilbage fra at kontakte os for mere information!

FIND UD AF MERE

PAGERO’S BLOG

Lær mere om de forskellige aspekter indenfor digital håndtering af forretningsdokumenter på vores blog, hvor vi deler vores bedste tips & tricks for succesfuld digitalisering.

DOWNLOAD MATERIALE

Download whitepapers og markedsrapporter for en dybere forståelse af vores forretning.

LOGO’ER

STANDARDTEKST

Pagero er forpligtet til at gøre e-business let. Vi hjælper virksomheder med at digitalisere, automatisere, indsamle og tolke data, så de kan oprette forbindelse til og engagere sig med enhver forretningspartner, præcist og pålideligt gennem en enkelt forbindelse til vores cloud-baserede netværk.

Vores globale og åbne netværk er uafhængigt af ERP-systemer og designet til problemfrit at kommunikere forretningsdokumenter indenfor purchase-to-pay, order-to-cash og transportstyringsprocesser. Uanset virksomhedens størrelse eller industri giver vi real-time synlighed, tilslutning og uovertruffen kundeservice.

Vores Value-Addede services gør det muligt for vores kunder at sikre datakvalitet, opnå 100% digital indgående og udgående forretningsdokument flow, minimere fejlhåndteringen, lette udgiftsstyring og opnå og overholde overholdelse af lokale moms- / skatteregler.

Pagero koncernen har over 250 ansatte. Ud over hovedkontoret i Göteborg, Sverige, har det 17 kontorer over hele verden, herunder London, Chicago og Dubai. For mere information, besøg www.pagero.dk

SPØGSMÅL?

Esin Saribatir

VP Strategy & Marketing

Hold kontakten!

Vil du holdes opdateret med de seneste nyheder fra Pagero? Følg os på de sociale medier eller tilmeld dig vores månedlige nyhedsbrev.

LINKEDIN @Pagero AB
FACEBOOK @PageroGroup
TWITTER @Pagero
YOUTUBE @PageroMarketing