Sådan digitaliserer og strømliner du dine forretningsprocesser med Pagero

Pagero gør det let at købe og sælge

Vi mener, at købs- og salgsprocessen skal være nem, uanset din virksomheds størrelse og placering. Derfor er Pageros netværk designet til problemfri integration i dine eksisterende systemer og processer. En enkelt tilslutning til vores globale netværk betyder, at du kan opnå nøjagtige data, problemfri drift og synlighed i realtid på tværs af hele købs- og salgsprocessen.

Bliv digital med Pagero Free

Problemfri integration

Åbent, globalt og cloud-baseret

Pageros åbne netværk og problemfri integration giver dig frihed og fleksibilitet til at arbejde med et hvilket som helst system efter eget valg – både nu og fremover. Takket være vores globale rækkevidde og funktionalitet på tværs af netværk kan vi forbinde dig med alle forretningspartnere, uanset hvor i verden de befinder sig. Som et cloud-baseret netværk klarer vi alt det hårde arbejde for dig, så du kan implementere en enkelt løsning globalt uden at skulle bekymre dig om opdateringer og vedligeholdelse – samtidig med, at du sikrer og fastholder lokal compliance.

Datanøjagtighed

Det er tid til at ændre vores syn på data

Pageros netværk betyder, at det er slut med dårlig datakvalitet og datarensning. Data valideres og beriges, før de sendes videre til behandling. Det sikrer mindre fejlhåndtering og større effektivitet i hele købs -og salgsprocessen. Med nøjagtige data hjælper Pageros rapporterings- og analysetjenester dig med at træffe bedre beslutninger og forbedre præstationen.

Problemfri drift

Overensstemmelse og pålidelighed – nu og altid

I en verden, der aldrig sover, mener vi, at vores kunder fortjener problemfri drift døgnet rundt, alle ugens dage. Derfor bruger Pagero-netværket den nyeste teknologi til at sikre, at der ikke er nogen nedetid, hvilket giver uafbrudt global rækkevidde, når du har brug for det. Vores netværk hjælper dig også med at sikre og fastholde lokal compliance, uanset hvor mange landegrænser dine aktiviteter strækker sig over. Vores globale supportteam og uovertrufne kundeservice hjælper dig med at opnå den ultimative problemfri drift fra ende til anden.

Synlighed i realtid

På tværs af hele din virksomhed

I den moderne forretningsverden kræver konkurrencedygtighed mere end blot øget effektivitet og strømlinede processer. Det involverer synlighed i realtid på tværs af alle dine aktiviteter. Derfor er vores løsninger og netværk designet til at understøtte alle dine købs- og salgsprocesser. Sammen med vores problemfri integration, nøjagtige data og problemfri drift giver Pageros netværk dig bedre præstation via bedre synlighed – i realtid.

Spørgsmål?

Få en fra vores team til kontakte dig, eller ring til os for at få mere at vide.