E-faktura

//E-faktura
E-faktura 2017-11-22T09:47:25+00:00

Med Pagero e-faktura når du alle dine forretningspartnere via en enkelt forbindelse

Traditionelle EDI-løsninger til at håndtere e-fakturaer med, indebære en tids- og omkostningskrævende opsætning for hver forretningspartner. En IT-afdeling eller en ekstern konsulent behøver at opsætte forbindelsen manuelt. Derfor har denne type af forbindelser været få, og kun brugt af mellem store virksomheder.

Pagero e-faktura er en cloud-tjeneste, som giver din virksomhed en omkostnings effektivt måde at kommunikere elektronisk på, med alle dine forretningspartnere, via en enkelt forbindelse – Pagero Online. Med vores smarte søgefunktion, e-business locator, kan du enkelt og på egen hånd tilføje nye forretningspartnere at kommunikere med i dit netværk. Ingen manuel håndtering kræves af Pagero og det koster ikke ekstra.

Jeg ønsker at blive kontaktet

Med Pagero e-faktura behøver du ikke at tænke på e-fakturaformatet

Det er ikke en selvfølge, at din forretningspartner kan håndtere præcis det e-fakturaformat du bruger. Der findes nemlig mange forskellige e-fakturaformater (fx PDF, CSV, XML og EDI) afhængig af blandt andet forretningssystem, branche eller land. Med EDI-løsninger behøver format spørgsmålet løses manuelt for hver enkelt kunde – hvilket indebære mere arbejde for IT-afdelingen eller konsulenten og dermed flere omkostninger.

Med Pagero e-faktura behøver du ikke at tænke på andet end dit eget filformat. Alle e-fakturaer, som sendes via Pagero Online konverteres automatisk til det format, som modtageren bruger. Denne tjeneste indgår som standard for alle vores kunder. Du kan dermed sende og modtage dine e-fakturaer i det format du bruger og din forretningspartner sender og modtager e-fakturaer i det format de kan håndtere. Pagero Online klarer resten.

Vi støtter en bred vifte af e-fakturaformater, og vores formatbibliotek udvides hele tiden. Nye e-fakturaformater bliver automatisk tilgængeligt for alle vores kunder, uden ekstra omkostninger.

Med Pagero e-faktura når du selv virksomheder, som bruger en anden operatør

Der findes mange tjenesteleverandører inden for e-fakturering, og hvis de ikke har en roaming aftale, kan deres kunder ikke sende eller modtage e-fakturaer til hinanden. Pagero har samarbejdsaftaler med en lang række andre tjenesteleverandører rundt om i verden, og vi arbejder hele tiden aktivt med at udvide vores netværk af samarbejdspartnere. Vores kunder kan derfor sende og modtage e-fakturaer til alle de virksomheder, som bruger Pageros netværk, men også rigtig mange virksomheder, som bruger en anden tjenesteleverandør for e-fakturering.

Vi tilpasser vores tjenester for e-fakturering til dine behov

Alle vores e-fakturakunder kommunikerer via en enkelt platform, Pagero Online. For at imødekomme virksomheders skiftende vilkår, har vi skabt forskellige måder at kommunikere e-fakturaer på, afhængig af fx behov af automatisering, faktura volume og virksomhedsstruktur. Desuden tilbyder vi et stort udbud af tillægstjenester, som enkelt kan tilføjes for at tilpasse tjenesten til den enkelte virksomheds behov.

Dine e-fakturaer er i gode hænder hos os!

Pagero Online har meget høj tilgængelighed, og det er lige så sikkert at sende e-fakturaer via Pagero Online, som det er at sende information via din netbank. Vi garanterer, at dine e-fakturaer kommer frem til modtageren inden for en bestemt tid, og du får automatisk en kvittering på, at e-fakturaen er kommet frem til modtageren. Du kan også være sikker på, at indholdet i de e-fakturaer du håndterer, er forvaret sikkert hos os. Al information i e-fakturaer, som sendes via Pagero Online krypteres, så ingen andre end modtageren har tilgang til den.

Desuden har du fri adgang til Pagero Service & Support Center, hvis du har spørgsmål til dine e-fakturaer. Vores dygtige personale hjælper dig med alt fra implementering og opstart, til vedligeholdelse af dit netværk, og udvikling af din tjeneste, så du får så meget som muligt ud af din investering!

Jeg ønsker at blive kontaktet