///Support tilbud
Support tilbud2018-09-07T11:03:58+00:00

Support tilbud

Vores kunder er spredt på flere steder, hvor Primelog TMS anvendes i 60 lande og på alle kontinenter. Vores kunder har høje og forskellige krav til tilgængelighed og pålidelighed og vi tilbyder forskellige niveauer af kundesupport for at imødekomme deres krav.

SaaS operation

Saas (Software as a Service) operation der garanterer høj tilgængelighed af Primelog TMS. Da vi har kunder på lokationer i hele verden, er vi tilgængelige 24/7. I SaaS operationer udfører vi løbende produktvedligeholdelse og er ansvarlig for den løbende styring af Primelog TMS nye opdateringer og forbedringer.

Support service

Vores support services funktion har personale dedikeret til at hjælpe kunder der har spørgsmål, når de bruger Primelog TMS. Funktionaliteten styres af veletablerede processer og eskaleringsfunktioner for at sikre, at vi hurtigt kan reagere på dine behov. Vi hjælper dig også når der er nye opdateringer og relateret funktionalitet.

Ekstra support service

Du kan vælge at tilføje et højere serviceniveau i form af specifikke ressourcer der styrer dine flows og yderligere services i form af filovervågning og datakvalitetssikring.

Værdier

For de fleste af vores kunder er Primelog TMS et forretningskritisk system. Ideen med at bruge Primelog Support Service er at minimere forstyrrelser i brugen af Primelog TMS. Vi minimerer driftsstop og manglende viden, for at øge afkastet på din Primelog-investering.

Kontaktoplysninger Primelog support

Telefon: +46-739 887 888
E-mail: primelog.servicedesk@pagero.com
Öppettider: Må-fr 8:00 – 18:00*
*Helgfria vardagar

Primelog giver os den støtte vi har brug for til at analysere vores fragtomkostninger historisk. Systemet tillader os at nedbryde vores omkostningerne, så vi kan identificere yderligere forbedringspotentiale inden næste indkøb.

MARIA WEIBULL, UNIT MANAGER LOGISTICS HOS SSAB SPECIAL STEEL

Vil du vide mere?

Kontakt os for yderligere information!

KOM I KONTAKT

Læs mere

This website uses cookies and third party services. By browsing our website you consent to the use of cookies and embeds from our site. Ok