///Send e-fakturer via PEPPOL med Pagero
Send e-fakturer via PEPPOL med Pagero2018-09-07T08:08:29+00:00

Send e-fakturer via PEPPOL med Pagero

EU direktivet om PEPPOL træder i kraft for danske statslige myndigheder 2019.04.18

PEPPOL bliver obligatorisk for den offentlig sektor i Danmark for at kunne modtage elektroniske fakturaer via PEPPOL netværket. Drivkraften bag dette er et EU-direktiv som kræver at alle myndigheder og organisationer i EU’s medlemsstater skal kunne tage imod og behandle elektroniske PEPPOL fakturaer senest 18. april 2019.

Vi hjælper dig at opfylde kravet

Har du danske og internationale kunder indenfor den offentlige sektor, som kræver du sender dem en elektronisk PEPPOL faktura?

Ønsker du en enkel og fleksibel løsning for at opfylde kravet, uden en større investering? Så er Pagero’s PEPPOL Portal den rette løsning for dig!

Med Pagero’s PEPPOL Portal opretter og sender du dine elektroniske PEPPOL faktura hurtigt og enkelt via vores platform Pagero Online. Du skal ikke investere i nye programmer og heller ikke i et økonomisystem. Det eneste du behøver, er en computer med en browser og internetadgang samt en konto til Pagero Online.

Alla dine faktura sendes herefter til din kunde via PEPPOL netværket, helt i overensstemmelse med kravet!

Begynd med Pagero PEPPOL Portalen allerede i dag!

Vælg mellem to løsninger:

PEPPOL Portal Basic

89 DKK/pr. måned
  • Forbundet til hele PEPPOL
  • < 50 e-faktura/årligt inklusive

PEPPOL Portal Plus

189 DKK/pr. måned
  • Forbundet til hele PEPPOL
  • < 200 e-faktura/årligt inklusive

Pagero Online
– et netværk du kan vokse med

Pagero tilbyder også fuld automatiske løsninger til afsendelse og modtagelse af e-fakturer. Vil du vide mere? Send dine data via formularen nedenfor, så kontakter vi dig!

JAG ØNSKER AT BLIVE KONTAKTET

Få flere oplysninger

This website uses cookies and third party services. By browsing our website you consent to the use of cookies and embeds from our site. Ok