Branchespecifikke løsninger
Skræddersyet til dine behov

Øg effektiviteten og cash-flowet

Hvorfor nøjes med en almindelig løsning, når du kan benytte en tjenester, der er skræddersyet til dine behov? Med vores branchespecifikke løsninger kan du reducere dine driftsomkostninger, effektivisere din forsyningskæde og optimere dit cash-flow. Vores specialistteam kan kortlægge dine behov, anbefale en løsning, der passer til dine behov, og støtte dine kunder og partnere gennem hele processen.

Brancheløsninger

Pagero Freight Solutions

Brug Pagero Freight Solutions til at få styr på dine forsendelsesomkostninger og til at få et overblik over dine transportomkostninger i realtid. Vores tjeneste til fragtrevision og afstemning validerer automatisk dine fakturaer og identificerer og håndterer afvigelser. Derudover sikrer den, at dataene er korrekte, og sænker de samlede omkostninger.

Læs mere

Pagero Health Solutions

Pagero Health Solutions er en løsning til hospitaler og virksomheder, som er skræddersyet til sundhedssektorens særlige behov. Find og få kontakt til de bedste leverandører hurtigt og nemt via vores globale register over hospitaler og sundhedsudbydere.

Læs mere