///Pagero ønsker dig en glædelig jul og et godt nytår for 2017!
  • christmas-greeting-2016

Pagero ønsker dig en glædelig jul og et godt nytår for 2017!

2018-05-17T12:44:44+00:00december 25th, 2016|Nyheder|

Pagero ønsker alle kunder, partnere og andre venner af huset, en glædelig Jul og de bedste ønsker for det nye år, 2017! Vi vil også gerne takke for det gode samarbejde i løbet af det forgangne år!

Vi er glade for og stolte over at se flere og flere virksomheder vælge en tilslutning til Pagero’s Online Netværk. Vi arbejder kontinuerligt på at udvikle vores tjenester, så vores kunder får maximalt udbytte af deres investering.

Pagero er, som virksomhed, vokset i løbet af 2016 med nye medarbejdere, både på vores hovedkontor i Göteborg og på vores lokale kontorer. Vi har åbnet kontorer i; Italien, Spanien, Nederlandene og Frankrig for, at imødekomme øgede krav om elektroniske dokument services rundt om i verdenen.

Vores julegave i år er an donation til den Svenske Børnecancerfonds arbejde. Den Svenske Børnecancerfond rejser penge til forebyggelse og bekæmpelse af cancer hos børn. De arbejder også på at forbedre helbredsforhold og livskvaliteten for cancerramte børn og deres familier.

Vi ser frem til et virkeligt dejligt 2017, sammen med dig!

Læs mere om den Svenske Børnecancerfonds arbejde

This website uses cookies and third party services. By browsing our website you consent to the use of cookies and embeds from our site. Ok