Nå ud til alle dine forretningspartnere med Pagero

Maksimer din virksomheds rækkevidde med Pageros åbne, skybaserede netværk. Med en enkelt forbindelse til Pagero kan du oprette forbindelse til alle dine forretningspartnere via en enkelt platform.

Læs mere

Udvid din virksomheds rækkevidde

Vores mål er at tilbyde et forretningsnetværk med den bredest mulige rækkevidde, så du kan maksimere dine elektroniske feeds, uanset hvilken tjenesteudbyder dine forretningspartnere bruger. Vi arbejder løbende på at udvide vores interoperabilitet ved at skabe flere sammenkoblingsaftaler på flere markeder, i forskellige brancher verden over.

Hvad er interoperabilitet?

Interoperabilitet eller sammenkobling er de forskellige systemers evne, ofte i en digital sammenhæng, til at kommunikere med hinanden. I vores branche handler interoperabilitet om tjenesteudbydere, der skaber forbindelser mellem deres platforme eller netværk, så deres kunder nemt kan kommunikere med et ubegrænset antal forretningspartnere via én samlet kanal. Mange tjenesteudbydere eller softwareleverandører kan levere EDI-forbindelser, men EDI er ikke interoperabilitet. EDI er en såkaldt punkt-til-punkt-forbindelse. Det betyder, at jo flere forretningspartnere du har, jo flere individuelle EDI-forbindelser skal du oprette. Du kan finde flere oplysninger om interoperabilitet, og hvorfor det er vigtigt at have i tankerne, når du vælger en tjenesteudbyder. Læs mere på vores blog

Find ud af, hvordan du maksimerer din rækkevidde med Pagero

Kontakt os

Vores sammenkoblingspartneres

Vi har sammenkoblingsaftaler med et stort antal operatører, og vores netværk vokser hele tiden. Nedenfor finder du en liste over alle vores sammenkoblingspartnere.

Interoperabilitet

Aksesspunkt Norge AS
Apix
B2Boost
Babelway
Bankgirot
Basware
CGI
Comarch
Crediflow
Crossinx
Danske Bank
DIG AG
EDI Solutions
eDiversa
Evry
Indra

InExchange
Integrasjonssystemer (ISYS)
Invinet (B2BRouter)
KMD
Kofax
Liaison
Logiq
Maventa
Netbox
Nordea
OpusCapita
Osuuspankit ja Pohjola Pankki
Paikallisosuuspankit
PostNord Strålfors
Ropo Capital
Scancloud

SERES
Sproom
Swedbank
Taulia
Tieto
Tradeshift
TrueCommerce
Truelink
Visma Commerce
Visma Services Norge
VismaProceedo
Å-data
Åland Post
Ålandsbanken