Primelog

//Primelog
Primelog 2017-10-12T10:27:33+00:00

Primelog TMS giver dig de værktøjer, du har brug for

Primelog TMS giver dig de nødvendige værktøjer til at kontrollere dine transportudgifter, en kontrol, der opnås ved automatisk match af fakturaer mod den beregnede pris og ved verificering af undtagelser. Primelog TMS giver dig ikke kun kontrol – men skaber også helt nye muligheder for styring af logistikomkostninger og synlighed.

Freight Spend Management

Få kontrol over dine logistikomkostninger

Med Primelog Spend Management kan du foretage en komplet revision og afstemning af fragtomkostningerne i alle dine fakturaer mod dine transportkontrakter. Primelog TMS gennemfører en automatisk sammenligning mellem den planlagte omkostning og den faktiske pris på fakturaen og giver besked, hvis der er afvigelser. Primelog Cost Control giver almindeligvis en direkte omkostningsbesparelse på 2-5% af den samlede fragtomsætning. Systemet har også mange andre fordele, såsom muligheden for at forbinde omkostninger og undtagelser direkte til en fragtvirksomhed, forsendelse eller pakke.

Få overblik over dine leverandører

I dag er det ikke ualmindeligt for virksomheder at have deres produktion, lager og planlægning placeret forskellige steder. Mange fragtfirmaer arbejder med adskillige speditører, især hvis det geografiske fodaftryk er internationalt. Det gør det vanskeligt at få oversigt og kontrol over de forskellige transportvirksomheder og eksisterende kontrakter. Med Primelog Freight Spend Management samler du simpelthen alle dine kontrakter i et eneste system. Systemet matcher automatisk en faktura til den korrekte leverandør og den korrekte kontrakt og sender automatisk en rapport over alle de afvigelser, der måtte opstå.

Transportation Management System

TMS for bedre logistikprocesser

Primelog TMS er et førsteklasses transportstyringssystem, der leveres som en cloudtjeneste, og som giver:

  • Overlegen fragtomkostningsfunktionalitet
  • Avancerede analysemuligheder
  • Support til logistikoperationer, hvad enten disse er flerbenede eller kombinerede transporter

Primelog TMS er en helhedsløsning til kontrol af booking, planlægning, overvågning, revision af fakturaer, omkostningsfordeling og opfølgning af transporter og omkostninger. Primelog TMS er designet til indkøbere af logistiktjenester, der arbejder med komplekse globale leverandørkæder. Den modulære opbygning med skalerbar SaaS-platform (Software-as-a- Service) og adgangsstyret prissætning giver dig mulighed for at vokse med Primelog i takt med udviklingen af din virksomheds behov.

Primelog TMS giver dig mulighed for at kontrollere din logistik og alle relaterede flows. Forestil dig et kontroltårn med erfarne flyveledere, der kontrollerer luftrummet, skærmene og den omkringliggende verden, og udskift så kontroltårnet med dine egne logistikeksperter, som overvåger de logistiksoftwaresystemer, der kontrollerer vareflow og omkostninger og udsender en alarm i tilfælde af afvigelser.

  • Lavere logistikomkostninger
  • Højere datakvalitet
  • Forhandling af nye kontrakter
  • Visualisering og styring af flows
  • Risikostyring ved hjælp af simuleringer
  • Se forretningskritisk information

Primelog TMS

En løsning til fuldstændig kontrol

Primelogs løsning er fleksibel og skalerbar, hvilket har været afgørende for at gennemføre vores logistikstrategi fra kontinent til kontinent. At vores samlede logistikomkostninger er blevet reduceret med 15-20 procent, gør det endnu bedre.
HENRIK LARSSON, DIREKTØR FOR GLOBAL LOGISTICS VED GETINGE INFECTION CONTROL
FLERE REFERENCER

Primelog – en del af Pagero Group

Primelog er en forretningsenhed i Pagero Group, der fokuserer på videreudvikling af transportstyringssystemer (TMS), komponenter, der skal understøtte hele indkøbsprocessen, såsom kontraktstyring, automatisk pris-/fakturakontrol, omkostningsanalyse og godkendelse. Pagero Group leverer cloudtjenester til globale virksomheder til at automatisere processer som purchase-to-pay, order-to-cash og logistics-to-pay. Alle tjenester er bygget på topmoderne teknologi og med en platform baseret på en containerstrategi, som tillader store mængder af data, network enabling og nem tilslutning til alle ERP-systemer.

JEG VIL GERNE KONTAKTES