Primelog

//Primelog
Primelog 2018-05-23T14:43:36+00:00

Primelog TMS

Transportation Management System

 • Reducer logistikudgifterne
 • Forøg datakvaliteten
 • Forhandle nye kontrakter
 • Visualiser dine fragttransporter
 • Styr risiko ved at bruge simuleringer
 • Kontroller din fragtomkostninger

Forøg kontrol over din supply chains

Primelog TMS giver dig øget økonomisk og operationel kontrol, synlighed og fleksibilitet i dine fragttransport. Primelog TMS har kraftfulde funktioner og proces understøttelse, der overvåger, analyserer, integrerer og styrer din fragt, uanset hvor komplekst eller globalt spredt de er.

Primelog TMS giver dig mulighed for at være proaktiv og aktivt at styre dine flows – både det fysiske flow af varer og strømmen af finansielle transaktioner – samt sikre, at de logistiske tjenester du tilbyder dine kunder, er konkurrencedygtige og afgørende for jeres beslutningsgrundlag.
.

Nedsæt logistikomkostningerne

Primelog TMS leverer omkostningsreduktioner. Kunderne kan spare gennemsnitligt 10% af deres logistikomkostninger takket være lavere transportomkostninger, strømlinede processer, bedre beslutningsgrundlag og mindre manuelt arbejde.

 • Kontrol – bedre faktura kontrol og centraliseret information om forsendelser, omkostninger og kontrakter samt mulighed for avanceret analyse og simulering.

 • Effektivitet – automatiseret booking, opfølgning og revision samt optimering af transportvalg.
 • Viden – bedre analyse og beslutningsgrundlag samt detaljerede foruddefinerede emissionsrapporter.

Hurtig return on investment

Vores kunder efterspørger ROI på mindre end et år. Vi lever op til disse mål ved at levere et standardprodukt, der er klar til at forbinde transportfirmaer og ERP-systemer. Takket være dette og en veletableret projektmetode, får vi vores kunder hurtigt op og køre.

Primelog TMS leveres som en cloud service, hvilket betyder at vi tager ansvar for hardware, integrationer, funktionalitet og de data, der behandles i din Primelog-service. Dette giver dig fleksibilitet til at optimere din logistikproces uden at være begrænset af din it-struktur.

En cloudbaseret service gør det også nemt for dig at fokusere på din kerneforretning, mens vi tager hånd om Informations flowet og it-infrastrukturen med fokus på høj tilgængelighed og høj datakvalitet.

Et modulært TMS

Primelog TMS er et Transport Management System med fokus på finansiel kontrol og designet til transport indkøbere og sælgere med komplekse globale flow. Primelog TMS tager sig af alt fra multibenet transportplanlægning, operativ transportadministration, fragtomkostning og indtægt kontrol samt analyser.

Services er verdensledende indenfor håndtering af det ledsagende flow af finansielle transaktioner, som giver dig fuld kontrol. Uanset om du køber fragttjenester til dig selv eller prissætter dem og sælger det til andre, understøtter Primelog TMS de komplekse tarifstrukturer, der er almindelige i denne branche.

Den modulære arkitektur, den skalerbare flerbruger SaaS platform og forbrugsbaserede priser giver dig mulighed for at vokse med Primelog TMS efterhånden som din egen virksomhed udvikler sig.

 • Overlegen omkostningskontrol funktionalitet
 • Avancerede analysemuligheder
 • Multi-ben multi-mode logistik operationssupport
Kontrol med informationskvalitet er ekstremt forretningskritisk for os, da beslutninger baseret på unøjagtige oplysninger sandsynligvis vil føre til ødelæggende konsekvenser for os. Den løsning, Primelog har hjulpet os med at udvikle, er udstyret med en række forudbestemte kvalitetskontroller for at filtrere ud unøjagtigheder og sikre, at vi kan føle os sikre.
CARL WESTMAN, LEDER AF PROCESSES, METHODS & TOOLS HOS ERICSSON DISTRIBUTION LOGISTICS

Vil du vide mere?

Kontakt os for yderligere information!

KOM I KONTAKT

Læs mere